zandstralen Geen verder een mysterie

Het is eenvoudig: laat de vrienden, buren, familie enz. zichzelf via u aanmelden bij Zelfzandstralen.nl en wegens elke andere client halen we € 10 aangaande uw rekening af. Hoe voorheen en hoe frequenter u komt stralen, op welke manier verdere u dan ook terug kunt verdienen. 

Meubels zijn dikwijls ouder vervolgens het wij zelf zijn en hebben ettelijke verhalen betreffende zich mee. Wij beschikken over idee wegens hout, vanwege oude meubels én het stylen daarvan. Ieder meubel kan zijn ons project op zich omdat we doen niet met lopende groep werk. Daarenboven doen we alles in goed overleg betreffende u dan ook. Glas, spiegels en beslag geraken (indien geoorloofd) verwijderd en na dit stralen retour geplaatst. In overleg stralen wij het beslag immers ofwel ook niet mee.

Wij beschikken over daar alweer een: een pareltje!!! Aantrekkelijk gerenoveerde 30-er jaren hoekwoning betreffende woonkamer-, keuken, bijkeukenaanbouw en werkkamer, ons verzorgde achtertuin op dit zuidwesten met berging en ook via een zijkant ingeval achterom toegang tot de achtertuin.

Heb je vragen aan je bestelling, of komt je daar ook niet uit met jouw middel? Vind hier het antwoord op je vraag, ofwel bel betreffende onze klantenservice.

Een prijzen aangaande meubels (zoals een kast) laten zandstralen schommelt tussen een €30,- en €40,- ieder m2. Metaal stralen ligt wat complexer, afhankelijk van de gebruikte korrel is het rond een €50,- ieder m2. Hieronder een greep uit het aanbod betreffende zandstraal specialisten in Holland:

Dit middel stuitert retour met het werkstuk, en wanneer jouw weet het het roest e.d. verwijdert, kun jouw nagaan het het buitengewoon onprettig is mits je het op de huid krijgt.

Belt of mailt u dan ook het rustig voor vragen over een verscheidene handelingen of maak ons afspraakje om de processen te bekijken.

Wij renoveren meubels vanuit de werkplaats in Geldrop (vlakbij Eindhoven). Met ons meubelrenovatie geven we uw meubels een 2e leven.

Woont u nader weg vervolgens een oostelijke plaats, dan laat het eventjes weten met waar de transport geregeld dien geraken. Soms kunnen wij uw bestelde meubel verder ophalen ingeval wij op karwei bestaan in uw landstreek. Wij plannen vervolgens graag we hebben een afspraak betreffende u dan ook in en komen vervolgens naar u dan ook toe.

We mogen alle kleurcombinaties vervaardigen en afwerken di amore zelfs hetgeen u ergens anders ook niet kan krijgen hetgeen betreft kleur bij ons is dit mogelijk.

Vochtweringdirect heeft u een lange garantie wat betreft optrekkend vocht bevechten op lange periode.

Een maximale en goede werkdruk voor drinkglas is 4 bar; bij ons hogere druk mogen een glasparels bij het botsen anti dit oppervlak breken.

Dit opknappen aangaande een meubel kan zijn een vak appart ( we doen het alang 30 jaar) dus de meubel kan zijn bij het in goede handen.

Alle meubels zijn te zandstralen, over bijzettafeltje tot vaste kasten. Geef ze ons andere  look of restaureer ze in de originele staat. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “zandstralen Geen verder een mysterie”

Leave a Reply

Gravatar